28 februari 2014

PVV gaat lokpedo's inzetten

Lokale fracties van de PVV gaan bij de aankomende gemeenteraadsverkiezingen lokpedo's inzetten om kiezers te trekken. Dion Graus maakte dit op een partijbijeenkomst in Almere bekend.

De partij, die in de peilingen op forse winst staat, denkt hiermee nog meer kiezers aan te kunnen spreken.

"De opkomst bij de gemeenteraadsverkiezingen is traditioneel erg laag", aldus Graus. "Veel mensen interesseren zich niet voor politiek, terwijl zij zich vaak wel actief inzetten voor de leefbaarheid van hun wijk."

Als voorbeeld noemt Graus het massale protest tegen Benno L. in Leiden. "Dat zijn mensen die vaak niet eens de moeite nemen om te stemmen, maar die wel perfect passen bij wat wij als partij voorstaan. Die mensen willen we bereiken en weer actief betrekken bij de politiek. Een win-win situatie."

De partij is een wervingscampagne begonnen voor aspirant-lokpedo's via de sociale media. "In het begin zal het voor hen even lastig zijn, maar kapotte ruiten en opgeblazen brievenbussen zullen uit de partijkas worden vergoed. Uiteindelijk gaat het erom, dat we van Nederland weer een veilig land maken voor iedereen."

Geen opmerkingen: